Mamom Gold Milk Booster (FREE Bottles + FREE Voucher RM30)

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

RM90.00 Incl GST 6%

PROMO LIMITED TIME :

FREE VOUCHER POTG RM30
FREE 2x STORAGE BOTTLES
FREE SHIPPING TO SEMENANJUNG MSIA

PRICE :

RM90 – 1 BOX

RM170 – 2 BOXES

RM240 – 3 BOXES

RM300 – 4 BOXES

RM350 – 5 BOXES

 

Description

Mamom Gold Milk Booster

Mamom GOLD Milk Booster Chewable Tablet adalah supplemen makanan yang diperbuat daripada bahan utama seperti susu skim, ekstrak habbatussauda, spirulina, susu kambing, ekstrak alfalfa, ekstrak avocado, brocolli dan L-16 yang berfungsi untuk tujuan menggalakkan penghasilan susu badan dan dapat memutihkan kulit ibu dan bayi!

Hanya kunyah saja tablet ini..sangat mudah ! Diformulasi khas untuk ibu- ibu menyusu.

1. L16 utk memutihkan kult ibu dan juga bayi
2. Berperisa Mango
3. Membantu menstabilkan paras hemoglobin si ibu
4. Memekatkan susu & menambahkan tenaga utk si ibu.

Apa Kata Mereka ?

Testimoni MaMom Milkbooster Susu Melimpah Stok Bertambah“Alhamdulillah rezeki dari Allah…dalam sehari sy pam susu boleh dapat 20oz…sebelum ni susah sikit hanya dapat pam sehari 10oz…tapi kadang2 kala kat pej boleh dapat 4oz sekali pam ja…susu lebih pekat…anak tidur malam tak meragam…Penggunaan memudahkan ibu2…kerana tak perlu bancuh…menjimatkan masa…”– Pn. Shahrizan

Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Nur Mazedah“Lepas saya consume Mamom, memang mudah utk saya buat stok susu..mmg berkesan ! Susu tak kering dah.Alhamdulillah”– Pn. Mazedah

 

Testimoni MaMom Milkbooster Irine Nadia“Irine pun dapat tengok dan alami perubahan sendiri bila consume MaMom dalam masa seminggu ni, lagi2 Irine  still menyusukan dua2 anak Medina dan Hasya dlm satu masa. Mamom mmg byk membantu…senang pulak tu nak consume, hanya kunyah tablet saje and ras dia pun sedap, rasa vanilla. Boleh addict biloa makan”– Pn Irine Nadia, 23

Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Norzaliza“Alhamdulillah..susu makin bertambah.. sebelum ni, kalau baby lepas menyusu, nak dapatkan 1oz pun susah..susu pun bertambah pekat.”– Pn Norzaliza, 35

 


Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Zarina Rahmat“Perkara yang boleh buat ibu down atau stress…adalah susu tak banyak. Saya pun lalui perkara yang sama especially bila Amani kena warded kat TMC because jaundice. Every pump session just dpt 2oz… Habis semua info dari pemakanan, camne nak tambah susu sampailah camne nak dapatkan susu banyak saya search. Asal ada masa, hp kat tangan dok godeh info. Finally, jumpalah MaMom keluaran Herbaworks sebagai salah satu alternative. Alhamdulillah berhasil. Lepas menyusu mama dia siap boleh sambung pumping lagi sbb susu masih ada.. tq kerana membantu memudahkan niat saya untuk menyusukan baby kerana Allah swt”
– Pn Zarina Rahmat

Testimoni Pn Shahrizan Pengguna MaMom Milkbooster Herbaworks

Lagi Testimoni Berkesan

Testimoni MaMom Mikbooster Herbaworks
Testimoni MaMom Mikbooster Herbaworks
Testimoni MaMom Mikbooster Herbaworks
Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks
Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks
Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks
Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks
Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks

Sijil Halal JAKIM, KKM & Lab Test SIRIM

Sijil Halal MaMom Milkbooster Herbaworks

Sijil Halal MaMom Milkbooster Herbaworks

Surat Semakan Label MaMom Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Surat Semakan Label MaMom Milkbooster Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Surat Pengkelasan Produk-MaMom Milkbooster DarI Kementerian Kesihatan Malaysia

Surat Pengkelasan Produk MaMom dari Kementerian Kesihatan Malaysia

Surat Lulus Lab Test SIRIM MaMom Milkbooster Herbaworks

Surat Lulus Lab Test SIRIM MaMom Milkbooster Herbaworks

Additional information

Weight 0.1 kg

1 review for Mamom Gold Milk Booster (FREE Bottles + FREE Voucher RM30)

  1. 5 out of 5

    Mamom Gold terbaik!

Add a review