SEMINAR PRAKTIKAL MUDAHNYA MENYUSU 3.0

SEMINAR PRAKTIKAL MUDAHNYA MENYUSU

Adakah anda mempunyai salah satu masalah di bawah?
1. Sedang mengandung anak pertama dan teringin nak menyusukan anak, tapi takde idea macam mana nak mula ?

2. Dah cuba menyusukan anak, tapi baby macam tak mau menyusu je..Aku ni ada susu ke?

3. Anak dah hampir 6 bulan, tapi susu semakin merudum je. Camana cara nak tingkatkan balik?

4. Rasanya dah try google mencari info penyusuan. Tapi makin banyak baca, semakin confuse dibuatnya. Mana satu yang betul ni?5. Cuti berpantang 2 bulan dah nak habis. Tak lama lagi nak masuk kerja semula. Tapi preparation untuk mengepam susu, uruskan EBM, nak maintainkan susu, semua tak prepare dan blur-blur lagi.

6. Pernah gagal menyusukan anak pertama dan bertekad untuk berjaya menyusukan anak berikutnya?

Jangan risau, jangan takut.
Izinkan saya membantu anda ! Klik link DAFTAR SEKARANG di bawah !

 

Leave a Reply