SEMINAR PRAKTIKAL MUDAHNYA MENYUSU 3.0

SEMINAR PRAKTIKAL MUDAHNYA MENYUSU

Adakah anda mempunyai salah satu masalah di bawah?
1. Sedang mengandung anak pertama dan teringin nak menyusukan anak, tapi takde idea macam mana nak mula ?

2. Dah cuba menyusukan anak, tapi baby macam tak mau menyusu je..Aku ni ada susu ke?

3. Anak dah hampir 6 bulan, tapi susu semakin merudum je. Camana cara nak tingkatkan balik?

4. Rasanya dah try google mencari info penyusuan. Tapi makin banyak baca, semakin confuse dibuatnya. Mana satu yang betul ni?5. Cuti berpantang 2 bulan dah nak habis. Tak lama lagi nak masuk kerja semula. Tapi preparation untuk mengepam susu, uruskan EBM, nak maintainkan susu, semua tak prepare dan blur-blur lagi.

6. Pernah gagal menyusukan anak pertama dan bertekad untuk berjaya menyusukan anak berikutnya?

Jangan risau, jangan takut.
Izinkan saya membantu anda ! Klik link DAFTAR SEKARANG di bawah !

 

2 Responses to “SEMINAR PRAKTIKAL MUDAHNYA MENYUSU 3.0

  • Hi. Sy ada masalah nipple luka. Dah byk kali cuba sapu cream and dah baik bg baby menyusu luka balik sampai ada darah. Patut menyusukan baby walaupon nipple luka and ada darah atau stop? Nipple jenis inverted.

  • hi sis… seeloknya puan berhenti menyusukan baby jika nipple luka.. dan pastikan nipple sis betul2 sudah baik dan baru menyusukan semula… utk solution sis boleh dapatkan nipple shield utk mengelakkan nipple puan direct pada baby.. dan sesuai utk ibu yg mengalami masalah inverted..

Leave a Reply